light-dark-switchbtn
I ove godine, može se reći već tradicionalno, predstavljamo se kao izlagači na sajmu Automechanika, ovaj put na sajmu koji će se održati u Moskvi od 24.08.2011. do 27.08.2011. godine.
Naš nastup na Automehanici Moskva 2011
Naš nastup na Automehanici Moskva 2011

I ove godine, može se reći već tradicionalno, predstavljamo se kao izlagači na sajmu Automechanika, ovaj put na sajmu koji će se održati u Moskvi od 24.08.2011. do 27.08.2011. godine.

Kao najznačajniji svetski brend među sajmovima, a naročito u oblasti autoindustrije, sajam Automechanika se održava širom sveta i pruža mogućnost svim važnim tržištima u autoindustriji da se promovišu na ovaj način.

Želeći da otvorimo vrata ruskog i drugih tržišta koja će biti zastupljena na ovom sajmu, odlučili smo da učestvujemo kao izlagači na Automehanici Moskva 2011, u okviru Nacionalnog štanda Republike Srbije čiji nastup organizuje Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza  SIEPA.

Već duži niz godina, autoindustrija u Rusiji i drugim srodnim tržištima je u ekspanziji,  na polju prodaje automobila , rezervnih i originalnih delova. Imajući to u vidu, želimo da  predstavimo naša softverska rešenja kompanijama koje se na ovim tržištima bave trgovinom i proizvodnjom rezervnih autodelova.

Naš softverski sistem je standardizovan, prilagođen za korišćenje na bilo kom svetskom tržištu, nudi najmoderniju paletu web rešenja povezanih u jedinstven sistem koji omogućava brzu, jednostavnu i automatizovanu obradu asortimana autodelova, njihovo predstavljanje i prodaju kupcima putem Interneta. Kontinuirano pratimo nove zahteve i potrebe tržišta i dopunjavamo naš sistem novim rešenjima koja zaokružuju i obuhvataju sve segmente elektronskog poslovanja vezanog za prodaju autodelova.

Svim posetiocima našeg štanda praktičnim prezentacijama omogućićemo uvid u način funkcionisanja našeg softverskog sistema i prednosti koje donosi u svakodnevnom radu sa autodelovima. Od nastupa na moskovskoj Automehanici očekujemo nove poslovne kontakte i plasman našeg sistema novim korisnicima, kao i sastanke i dogovore o daljoj saradnji sa postojećim partnerima.

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite na Nacionalnom štandu Republike Srbije čija će lokacija biti Paviljon 1, Hala 4, broj štanda T255.  Manifestacija će za posetioce biti otvorena od 10 do 18 časova, odnosno od 10 do 17 časova poslednjeg dana sajma.

QUANTUM-AutoMARKET tim

Podelite vest
Consent Preferences