light-dark-switchbtn
O kompaniji

QUANTUM - AutoMARKET je softverski tim specijalizovan za razvoj softvera u automobilskoj industriji.

Naša stručnost
Stručnjaci za prodajne platforme u automobilskoj industriji
Naš pristup
Zajedno napreduemo
Naša posvećenost
Motivisani uspehom naših korisnika
dobrodošli

Mi ne stvaramo samo proizvode, mi stvaramo iskustva koja redefinišu način na koji preduzeća i potrošaci komuniciraju sa automobilskom tehnologijom.

Upoznajte nas

Mi smo tim entuzijasta automobilske industrije, inženjera i stručnjaka vodeni zajedničkom strašću za inovacijama i performansama.

Naša vizija

Naša vizija je da budemo pokretačka snaga dinamičnog ekosistema autoindustrije.

Naša misija

Naša misija je da osnažimo svakog pojedinca i njihov posao u prodaji auto-delova, sa alatima koji su im potrebni za napredovanje.

Screenshoot of xCartico website
šta radimo
Sa strašću za sve vezano sa automobilskom industrijom i posvećenošću inovacijama, stvorili smo platformu koja premošćuje jaz između potencijalnih kupaca i vrhunskih auto-delova.
Napredno TecDoc eCommerce rešenje za auto-delove

xCartico podržava i pruža različite API usluge, i nudi potpunu i besprekornu integraciju sa različitim servisima i ERP softverom.

Naša vizija
Naša vizija
Posvećeni smo pronalaženju novih načina i prilika za rast u prodaji auto-delova
Pregled

Naš glavni cilj je razvoj sveobuhvatnog sistema proizvoda i usluga koji će unaprediti i automatizovati sve poslovne procese koji se odnose na obradu vaše kataloške ponude auto delova.

Zašto da odaberete nas?

Pridružite se evoluciji prodaje auto-delova

Inovativna vizija: Naš tim stručnjaka je posvećen pomeranju granica, razvoju proizvoda koji predviđaju industrijske trendove i prevazilaze očekivanja kupaca.
Dvostruki fokus na tržištu: Uslužujući i B2B i B2C tržišta, razvili smo duboko razumevanje različitih potreba,što nam je omogućilo da obezbedimo rešenja po meri.
Pouzdana podrška: Naša namenska korisnička podrška obezbeđuje besprekorno iskustvo, od početnog upita do pomoći nakon kupovine sisema, poboljšavajući Vaše putovanje sa nama.
Uspeh: Prihvatite budućnost industrije prodaje auto-delova sa QUANTUM-AutoMARKET-om
Osnaživanje promena kroz tehnologiju
Podsticanje rasta bez granica
naša misija
Posvećeni smo ponudi raznovrsnog asortimana visokokvalitetnih sistema koji zadovoljavaju specifične zahteve entuzijasta, profesionalaca, ali i apsolutnih početnika u ovom poslu.
Kroz besprekorne B2B i B2C interakcije, cilj nam je da pojednostavimo i istovremeno unapredimo procese, i pokrenemo inovacije napred.
Stručna podrška

Računajte na nas za stručne savete i smernice, koji će vam pomoći da donesete informisane odluke koje su u skladu sa Vašim prodajnim ciljevima.

kompanija
Iskusite budućnosti prodaje auto-delova
Pregled

Tim QUANTUM-AutoMARKET-a kontinuirano radi na unapređenju svog softverskog sistema kako bi zadovoljio sve zahteve automobilske industrije u oblasti distribucije auto delova.

Pozivamo vas da istražite našu platformu, otkrijete proizvode koji su u skladu sa vašim ciljevima i pridružite nam se u pokretanju inovacija i izvrsnosti. Bilo da ste mala kompanija koja traži efikasnost ili korporacija koji traži poboljšanja u industriji prodaje auto-delova, QUANTUM - AutoMARKET je tu da bude Vaš partner na putu koji je pred vama.

Dodatne pogodnosti

Dodatne opcije

Imamo najbolje opacije za Vas

Partner i zastupnik kompanije TecAlliance

Navigirati aftermarket automobilsku industriju ka uspehu TecAlliance je pouzdan predstavnik i partner u auto-industriji. Uz veliku stručnost i saradnju, pokrećemo inovacije, standarde i rešenja koja podižu ceo automobilski ekosistem.

Sveobuhvatan Vebšop za onlajn trgovinu autodelovima

Efikasno povezivanje kupaca i prodavaca
Naša napredna platforma za vebšop unapređuje trgovinu autodelovima. Besprekorno povezuje kupce i prodavce, nudeći dinamično tržište gde se kvalitetni delovi susreću sa željnim kupcima. Središte transakcija, pogodnosti i efikasnosti.

Standardizacija podataka

Stvaranje harmonije u podacima TecAlliance se ističe u standardizaciji baze podataka. Usklađujemo podatke širom automobilskog spektra, obezbeđujući uniformnost i kompatibilnost. Ovo pokreće besprekorne interakcije, efikasne operacije i poboljšanu komunikaciju širom industrije.

Precizne i pouzdane informacije o vozilu

Osnaživanje informisanih odluka Uz TecAlliance, pristupite tačnim i pouzdanim informacijama o vozilu. Od specifikacija do tehničkih podataka, naša platforma vam omogućava da donosite informisane odluke, bilo da se radi o popravkama, održavanju ili kupovini.

Pametno kataloško rešenje

Otkrivanje prednosti kataloga Iskusite inteligentna kataloška rešenja koja olakšavaju pronalaženje pravih delova. Naše rešenje za kreiranje Vašeg kataloga pruža detaljne, ažurne informacije, omogućavajući brzu i tačnu identifikaciju delova, doprinoseći glatkijim procesima i zadovoljstvu kupaca.

Najsavremenija analitika podataka i uvidi

Otkrijte trendove, podstaknite uspeh
Iskoristite našu najsavremeniju analitiku podataka da biste otkrili trendove u industriji, preferencije potrošača i poslovne uvide. Informisani na osnovu podataka, možete da upravljate svojim strategijama, prilagođavate se promenama na tržištu i iskoristite nove prilike u prodaji auto delova.

pridružite se!

Kako možemo da transformištemo Vaš biznis!

Stupite u kontakt sa našim timom
Consent Preferences