light-dark-switchbtn
Nakon višegodišnje saradnje, kada je upotreba TecDoc kataloga u pitanju, RV Trade i QUANTUM - AutoMARKET proširuju saradnju na jedan viši partnerski i tehnički nivo.
Novi korisnik našeg sistema preduzeće RV Trade iz Novog Sada
Novi korisnik našeg sistema preduzeće RV Trade iz Novog Sada

Nakon višegodišnje saradnje, kada je upotreba TecDoc kataloga u pitanju, RV Trade i QUANTUM - AutoMARKET proširuju saradnju na jedan viši partnerski i tehnički nivo. Menadžment RV Trade je doneo odluku da buduće poslovanje, prodaja i komunikacija sa kupcima, bude zasnovano na upotrebi QUANTUM - AutoMARKET proizvoda. Nakon uspešnog perioda testiranja potpisan je Ugovor o dugoročnoj saradnji. Neodlučnost o odabiru pravca budućeg nastupa na tržištu, karakteristična za sve menadžere koji bi trebalo da donesu ovako važnu odluku, definitivno je razrešena nakon prvih pozitivnih reakcija od strane kupaca i zaposlenih u RV Trade.

Zaposleni u RV Trade su sa zadovoljstvom prihvatili novi sistem i u kratkom vremenskom roku omogućili kupcima pregled kompletnog asortimana proizvoda koje prodaju. Da se radi o ozbiljnom i obimnom poslu govori podatak da u bazi webshopa egzistiraju proizvodi najpoznatijih svetskih proizvođača poput MSI-MOTOR-SERVICE, Viktor Reinz, BOSCH, Wahler, Hans Pries, IPD, Meinzer, Brechman, ABS, Corteco, KYB, Meyle, Optibelt, Huco. Iz njihovog asortimana najveći akcenat je na delovima koji se ugrađuju u modele proizvođača vozila Volkswagen, Audi, Opel, Reno, Citroen, Peugeot, Mercedes, Fiat, BMW, Ford. Jednostavnost upotrebe alata koji čine kompletan sistem webshopa omogućila je da se velika količina informacija, u integraciji sa ERP sistemom, u najkraćem roku sadržajno prikaže kupcima.

Kvalitet prikazanih informacija za svaki artikal pruža sigurnost prilikom odabira dela i uz neophodan prikaz cene i rabata za pojedinačnog kupca i za pojedinačni artikal ne dozvoljavaju kupcu da napravi pogrešan izbor željenog dela.

Iako imaju petnaestogodišnje iskustvo u prodaji autodelova i u RV Trade su bili u situaciji da pojedine nove artikle i poslovne aktivnosti nisu bili u mogućnosti u kratkom vremenskom roku sadržajno da prezentiraju kupcima. Informisanje kupaca faksom, mejlom i direktnim kontaktom dugo traje a novih informacija je svakodnevno sve više. Obzirom da su ove aktivnosti svakodnevna obaveza zaposlenih a da pored njih  imaju i mnogo drugih, za prodaju bitnih aktivnosti, upotrebom savremenih alata iz webshop sistema pojedine aktivnosti svedene su na samo nekoliko klikova pri čemu su prosleđene informacije mnogo sadržajnije.

Praćenje aktivnosti u webshopu je bitan segment poslovanja RV Trade jer na osnovu kvalitetnih informacija iz aplikacije koja prati statistiku moguće je napraviti sadržajan plan buduće komunikacije sa kupcima.

Obzirom na dobru komunikaciju i obostrano zadovoljstvo uspostavljanjem nove saradnje, očekujemo dugoročnu i uspešnu saradnju sa RV Trade-om.

Naš tim svakodnevno razvija nova rešenja i unapređuje postojeća, a sve u cilju zadovoljenja zahteva tržišta kao i unapredjenja poslovanja naših poslovnih partnera.

Zaključak je da webshop kao način komunikacije sa kupcima nije više privilegija trgovaca sa zapada, već postaje potreba trgovaca autodelovima u svim delovima sveta. Zato vas pozivamo da razmislite o načinu svog budućeg poslovanja i da pravilnim odabirom stremite ka cilju da postanete karika u lancu uspešnih.

QUANTUM - AutoMAREKT tim

Podelite vest
Consent Preferences