light-dark-switchbtn
Preduzeće koje konstantno ulaže u unapređenje svog poslovanja primenom novih metoda prodaje, odlučilo se da naš sistem uključi u svoj proces prodaje.
Pro-Cit d.o.o. naš novi korisnik iz Makedonije
Pro-Cit d.o.o. naš novi korisnik iz Makedonije

Od svog osnivanja 1994. godine  Pro-Cit ima za cilj da kupcima sa teritorije Makedonije obezbedi dostupnost proizvoda svetskih proizvođača autodelova za putnička i komercijalna vozila.

Počeli su sa distribucijom rezervnih delova poznatih proizvođača SNR Roulements, Bendix i Valeo za  program francuskih vozila Citroen, Peugeot i Renault.

Razvojem tržišta autodelova  i sve većom potrebom kupaca za raznovrsniju ponudu na teritoriji Makedonije, asortiman Pro-Cit-a je postajao bogatiji. Danas su zastupljeni u distributivnim  mrežama proizvođača svetskog ranga kao što su: HUTCHINSON, EYQUEM, CORTECO, MECAFILTER, VERNET, OCAP.

Proširenjem asortimana dostignut je zavidan nivo aktivnog lagera koji trenutno sadrži preko 9.000 artikala iz programa komercijalnih i putničkih vozila. Širina njihovog poslovanja se ogleda i u broju kupaca: 300 pravnih lica koji su stalni klijenti, kao i preko 1.000 zadovoljnih kupaca maloprodaje.

Primenjujući  iskustva stečena na posetama  specijalizovanih sajmova iz autoindustrije direktnim kontaktom sa svojim partnerima i krajnjim kupcima, prihvatili su kao činjenicu  da su ulaganja u unapređenje poslovanja primenom novih softverskih tehnologija jedini način da se poslovanje ubrzano i sigurno razvije. Iz tog razloga su odlučili da naš sistem postane deo njihovog poslovanja,  čijom upotrebom ostvaruju  napredak vidljiv na dnevnom nivou.

Ukoliko i Vi želite da postignete rezultate kao i naši klijenti, testirajte naše proizvode.

http://procit.com.mk/

Podelite vest
Consent Preferences