light-dark-switchbtn
Sa ponosom Vam predstavljamo našeg novog partnera Orbico grupu
Uspostavljena saradnja sa Orbico grupom
Uspostavljena saradnja sa Orbico grupom

Orbico grupa je međunarodna kompanija koja se bavi uvozom i prodajom širokog spektra proizvoda, od proizvoda za negu i lepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, autodelova  i motornih ulja. Predstavništva ove kompanije se nalaze u 17 zemalja širom Evrope.

Ključni faktor uspešnih distributera jeste dobra organizacija koju je moguće uspostaviti upotrebom savremenih metoda poslovanja. Tim iskusnih stručnjaka Orbico grupe je u našim  proizvodima video  mogućnost brzog unapređenja poslovanja na teritoriji Srbije, i bez dvoumljenja su se odlučili da naš sistem primene u svakodnevnom radu svojih zaposlenih.

S obzirom na činjenicu  da sa ovom kompanijom delimo zajedničke prioritete, a to je pre svega zadovoljstvo kupaca, jednostavnost i efikasnost u radu, prilagođavanje trenutnim trendovima na tržištu, izgradnja dugoročnih i uspešnih poslovnih odnosa sa partnerima, saradnja sa Orbico grupom deluje kao prirodna poslovna sinergija.

Cilj Orbico grupe  je da postanu vodeći distributer, u svom segmentu poslovanja, u Evropi. Potrudićemo se da uz naše proizvode i usluge, u oblasti kojom se mi bavimo, svoj cilj i ostvare u najkraćem mogućem roku.

http://www.orbico.rs/

Podelite vest
Consent Preferences