light-dark-switchbtn
Uspostavljanje saradnje sa preduzećem Auto kuća Lav, korak dalje u osvajanju tržišta Bosne i Hercegovine
Preduzeće Auto kuća Lav iz Bosne i Hercegovine naš novi korisnik
Preduzeće Auto kuća Lav iz Bosne i Hercegovine naš novi korisnik

Prateći trendove poslovanja u oblasti trgovine autodelovima, neprestano razvijamo i usavršavamo naša rešenja, i na taj način povećavamo broj zadovoljnih korisnika kojima se pridružuje i Auto kuća Lav iz Banja Luke.

Preduzeće Auto kuća Lav d.o.o. je direktan uvoznik i zvanični zastupnik poznatih evropskih proizvođača autodelova i prateće opreme. Organizacija ovog preduzeća ogleda se u uspešnom poslovanju i zadovoljstvu kupaca kako u veleprodajnom tako i u njihovim maloprodajnim objektima.

Kako bi organizaciju poslovanja podigli na još viši nivo odlučili su da unaprede komunikaciju sa svojim kupcima upotrebom našeg veleprodajnog Webshopa.  Asortiman robe, koji se nalazi na 4 lokacije u Bosni i Hercegovini, sada je kupcima  dostupan 24 sata. To praktično znači da kupci širom Bosne i Hercegovine, a ne samo u mestima gde se nalaze prodajni objekti Auto kuće Lav, sada mogu da pregledaju kompletan prodajni asortiman i poruče robu renomiranih brendova. Upotrebom našeg softverskog rešenja roba koja se nalazi u Banja Luci, Gradiški, Bijeljini i Prijedoru uvek je na raspolaganju sa maksimalnim brojem informacija neophodnih za kvalitetan i siguran odabir potrebnog dela. Nema više nedoumica oko vrednosti rabata, načinu isporuke i plaćanja, visini kreditnog limita itd. Na jednom mestu informacije, u realnom vremenu i na isti način, se prikazuju kupcima i prodavcima Auto kuće Lav. To su samo neke od praktičnih vrednosti naših proizvoda koje je prilikom donošenja odluke o saradnji prepoznao menadžment Auto kuće Lav.

Ako i Vi želite da se uverite u mogućnosti našeg Webshopa i ostalih proizvoda, kontaktirajte nas radi dogovora o besplatnom testiranju istih.

Uhvatite korak sa budućnošću, koristite naše proizvode.

Web sajt: autokucalav.com

Podelite vest
Consent Preferences