light-dark-switchbtn
Zadovoljstvo nam je da objavimo vest da smo uspostavili poslovnu saradnju sa kompanijom Matrix i time proširili poslovanje QUANTUM-AutoMARKET-a i na teritoriju Republike Makedonije.
Nova poslovna saradnja: kompanija Matrix iz Makedonije
Nova poslovna saradnja: kompanija Matrix iz Makedonije

Kompanija Matrix je osnovana 1999. godine u Skoplju kao ekskluzivni zastupnik i distributer nemačkih proizvođača autodelova za putnička i komercijalna vozila.

Asortiman ove vodeće makedonske kompanije smešten je u savremeno opremljenom magacinskom prostoru od 1.000 m2, odakle snabdevaju preko 700 distributera autodelova i 14 javnih preduzeća širom Makedonije.

Kako se u današnje vreme tržište svakodnevno menja i očekivanja klijenata postaju sve veća, kompanija Matrix je preduzela korake na poboljšavanju svog poslovanja kroz primenu savremenih tehnologija i uvođenjem svetski prepoznatljivih standarda kvaliteta.

Na osnovu činjenice da su osnivači dugogodišnji uspešni trgovci, naš sistem su prepoznali kao jedan važan element   daljeg unapređenja poslovnih procesa.

Uspostavljanjem Webshop sistema, menadžment kompanije Matrix je svojim kupcima i zaposlenima omogućio jednostavniju i bržu međusobnu komunikaciju koja kao  rezultat treba da prikaže povećanje obima prometa, olakšanu proceduru poručivanja i skraćenje vremenskog intervala za prosleđivanje kvalitetnog odgovora.

Upotrebom mnogobrojnih funkcionalnosti sadržanih u našem sistemu kao što su Odyssey Online, marketinški alati, statistički izveštaji, kompanija Matrix očekuje da ostvari značajne rezultate kako u pogledu organizacije poslovanja i planiranja zaliha, tako i u pogledu značajnih finansijskih i vremenskih ušteda.

Zahvaljujući zalaganju, usavršavanju i brizi o svojim klijentima,  kompanija Matrix je postala zaštitni znak i simbol kvaliteta i poverenja, koji je pronašao svoje mesto u svetu automobilske industrije.

Želja nam je da potpisivanje Ugovora  sa kompanijom Matrix, označi početak jedne uspešne poslovne saradnje koju ćemo svakodnevno unapređivati na obostrano zadovoljstvo.

QUANTUM-AutoMARKET  tim

Podelite vest
Consent Preferences