light-dark-switchbtn
Kvalitetnim proizvodima i dalje osvajamo tržište Bosne i Hercegovine
Kare autodijelovi d.o.o. novi član tima naših zadovoljnih korisnika
Kare autodijelovi d.o.o. novi član tima naših zadovoljnih korisnika

Još jedan tim sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji autodelova postao je korisnik naših proizvoda. Tim mladih menadžera sa vizijom da se bave ovim poslom i u budućnosti, omogućio je svojim kupcima savremeni vid komunikacije sa ciljem sadržajnijeg informisanja i unapređenja saradnje. Kao što su svoju zastupljenost na tržištu godinama širili na teritoriji Bosne i Hercegovina i na ovaj način, postepeno ali sadržajno, svoje poslovanje prenose na web. Ovo je siguran put ka budućnosti koju će obeležiti trgovina putem interneta.

Činjenica da su se odlučili za upotrebu veleprodajnog webshopa sa pratećim alatima i funkcionalnostima, govori o ozbiljnosti pristupa servisiranju kupaca jer žele da im i sa novim tehnologijama pruže vrhunsku uslugu i sveobuhvatne informacije.

Sigurni smo da će naša dva profesionalna tima, sinergijom, omogućiti da se svi učesnici u novom lancu prodaje osećaju zadovoljno, opušteno i sigurno, uz kontinuirano povećanje profita.

Ukoliko i Vi želite da posao obavljate sa osmehom na licu, kontaktirajte nas kako bismo Vam omogućili besplatno testiranje naših softverskih proizvoda.

Ugledajte se na najbolje i pridružite se najuspešnijima! 

http://www.kare.ba/  

Podelite vest
Consent Preferences