light-dark-switchbtn
QUANTUM - AutoMARKET je potpisao ugovor o poslovnoj saradnji sa rumunskom kompanijom CONEX DISTRIBUTION, u oblasti korišćenja našeg softverskog sistema za potrebe obrade i predstavljanja njenog prodajnog asortimana.
Novi poslovni partner
Novi poslovni partner

ConexQUANTUM - AutoMARKET je potpisao ugovor o poslovnoj saradnji sa rumunskom kompanijom CONEX DISTRIBUTION, u oblasti korišćenja našeg softverskog sistema za potrebe obrade i predstavljanja njenog prodajnog asortimana.

Kompanija CONEX DISTRIBUTION koja se bavi veleprodajom autodelova i prateće opreme nastala je 2003. godine, prvenstveno da bi unapredila prodajne aktivnosti preduzeća u okviru CONEX grupe, i vremenom napredovala i postala jedan od vodećih nacionalnih dobavljača autodelova. Glavna aktivnost CONEX-a je distribucija autodelova trgovcima autodelovima kroz razvijenu mrežu strateških prodajnih centara.

Prvi međusobni kontakt ostvaren je na Frankfurtskom sajmu Automechanika 2008, na kome su obe strane učestvovale kao izlagači, kada smo CONEX-u prikazali naše proizvode i usluge i uručili primerke AutoKAT kataloga.

Po završetku sajma, tim CONEX-a analizirao je i testirao katalog, nakon čega se odlučio za softverski sistem QUANTUM - AutoMARKET-a kao za celovito i najbolje rešenje za prikaz njihove ponude i komunikaciju sa kupcima.

Delatnost CONEX-a bazirana je na razgranatoj distributivnoj mreži prodajnih centara, za čije je dobro funkcionisanje neophodan sistem koji nudi savremenu komunikaciju i brzi prenos informacija između udaljenih centara. Između ostalih, upravo mogućnosti našeg sistema koje pružaju brzu obradu, ažuriranje i prenos podataka, doprinele su izboru našeg kataloga.

Usledila je intenzivna komunikacija, posetili smo Rumuniju i CONEX-ovom timu prikazali funkcionisanje celog sistema i razgovarali o tehničkim detaljima saradnje.

Na daljim sastancima u Beogradu, u periodu održavanja Beogradskog sajma na kome je CONEX DISTRIBUTION izlagao, sa rukovodstvom CONEX-a precizirani su detalji prilagođavanja softvera specifičnim potrebama i zahtevima CONEX-a i zaključeni dogovori o našoj budućoj saradnji.

Nakon finalizacije pregovora potpisali smo ugovor, i započinjemo sa instalacijom i implementacijom paketa naših proizvoda i izradom kataloga ConexKAT, a prvi korak ka tome je skora poseta i obuka tima CONEX-a zaduženog za rad na projektu ConexKAT.

Websajt: www.conexdist.ro

Podelite vest
Consent Preferences