light-dark-switchbtn
Prvi korisnik našeg novog web sistema je preduzeće Tanasić trgotrans za potrebe čijeg poslovanja smo kreirali Webshop sistem za maloprodaju i veleprodaju autodelova.
Novi poslovni partner
Novi poslovni partner

Prvi korisnik našeg novog web sistema je preduzeće Tanasić trgotrans za potrebe čijeg poslovanja smo kreirali Webshop sisteme za maloprodaju i veleprodaju autodelova.

Preduzeće Tanasić trgotrans se prvenstveno bavi uvozom i prodajom delova za vozila marke Ford, Peugeot, Citroen, KIA i Hyundai, ali u ponudi imaju određen broj delova i za ostala vozila. Prodajni asortiman ovog preduzeća čine delovi proizvođača QUINTON HAZELL, FAI Automotive, SUPRA, DP GROUP, POWERDRIVE, TRUSTING, GENERAL RICAMBI, MAPA, za koje je Tanasić trgotrans ovlašćeni distributer.

Dugogodišnje učešće na tržištu u  maloprodaji i veleprodaji autodelova Tanasić trgotrans sada je unapredio uvodeći Online prodaju autodelova iz asortimana, korišćenjem našeg softverskog sistema.  

Informacije o artiklima iz ponude Tanasić trgotransa obrađene su kroz naš web alat za izradu baza podataka  Odyssey Online i prikazane na Webshop sistemima za maloprodaju i veleprodaju.

Ovakav sistem omogućava novi vid komunikacije i stalnu povezanost sa kupcima kojima je sada dostupan kompletan prodajni asortiman Tanasić trgotransa 24 sata dnevno jednostavnim pristupom Webshop sistemima.

Kupci u maloprodaji lako i brzo pronalaze delove za njihove automobile, dobijajući sve karakteristike i  informacije o artiklima na jednom mestu, kupci odmah znaju cenu i dostupnost artikala i poručuju ih kada god imaju potrebu za njima, a sistem vođenja kupaca u veleprodaji  kroz Webshop sistem za veleprodaju je unapređen i automatizovan.

Standardizovana ponuda, novi načini njenog prikazivanja kupcima uz  konstantno ažuriranje ponude novim artiklima, olakšavanje rada  zaposlenima i unapređenje obrade porudžbina, neke su od prednosti koje sada preduzeće Tanasić trgotrans ima u svakodnevnom radu.

Webshop za maloprodaju Webshop za veleprodaju
http://milica.autodelovi.rs http://katalog.tanasic.rs

Podelite vest
Consent Preferences