light-dark-switchbtn
U cilju promovisanja korisnika našeg softverskog sistema kreirali smo portal www.AutoDELOVI.rs, koji na jednom mestu prezentuje sve Webshop sisteme za trgovinu autodelovima naših korisnika.
Naš novi portal
Naš novi portal

U cilju promovisanja korisnika našeg softverskog sistema kreirali smo portal www.AutoDELOVI.rs, koji na jednom mestu prezentuje sve Webshop sisteme za trgovinu autodelovima naših korisnika, i istovremeno služi kao portal putem koga svi oni kojima su potrebni autodelovi mogu da jednostavno pronađu i poruče delove za njihov automobil, a oni koje se bave trgovinom autodelovima mogu da pregledaju ponudu na tržištu i pronađu svog dobavljača.

Ovakav vid promocije našim korisnicima donosi konstantnu prisutnost na tržištu autoindustrije i reklamiranje njihove ponude, otvara im mogućnost ostvarivanja novih kontakata i zadobijanja novih kupaca, koji će putem Interneta i Webshop sistema pregledati njihovu ponudu i pronaći odgovarajući asortiman i cenu.

Portal www.AutoDELOVI.rs svojim prisustvom na Internetu unapređuje tržište rezervnih delova podstičući uvođenje elektronskog poslovanja i osavremenjivanje procesa ponude i prodaje autodelova.

Podelite vest
Consent Preferences