light-dark-switchbtn
Naše preduzeće i ove godine svoje proizvode i usluge izlaže na Frankfurtskom sajmu Automechanika, ovaj put u okviru nacionalnog štanda Republike Srbjie u hali 6.3, štand B80.
QUANTUM - AutoMARKET na Automechanici 2010
QUANTUM - AutoMARKET na Automechanici 2010

Naše preduzeće i ove godine svoje proizvode i usluge izlaže na Frankfurtskom sajmu Automechanika, ovaj put u okviru nacionalnog štanda Republike Srbjie u hali 6.3, štand B80.

Sajam Automechanika je vodeći svetski sajam iz oblasti autoindustrije, koji i ove godine okuplja brojne kompanije iz celog sveta koje se bave proizvodnjom ili prodajom autodelova, pratećih komponenti i sistema za autoindustriju, kao i kompanije koje izrađuju softverska rešenja za potrebe korisnika iz ove oblasti.

Ovogodišnji sajam će trajati od 14. do 19. septembra, a izložbeni prostor će za posetioce biti otvoren od 9 do 18 časova, osim poslednjeg dana sajma, kada će biti otvoren do 17 časova.

Na Automehanici 2010 ćemo prikazati naš novi web sistem, koji omogućava kompletnu obradu, ažuriranje, predstavljanje i prodaju asortimana proizvođača i trgovaca autodelovima putem Interneta. Sistem se pomoću našeg web alata za prevođenje jednostavno i na napredan način prevodi na bilo koji jezik, što nam omogućava kontakte i ostvarivanje poslovne saradnje sa kompanijama na nivou svetskog tržišta, a Automechanika je pravo mesto za ostvarivanje poslovnih kontakata sa inostranim preduzećima jer je stecište vodećih kompanija sa  evropskog i istočnih tržišta, a poslednjih godina i kompanija sa američkog tržišta.

Cilj nam je da naš sistem na najbolji način predstavimo što većem  broju zainteresovanih  subjekata, da im praktičnim prezentacijama na našem štandu prikažemo koje mogućnosti i prednosti im korišćenje sistema nudi, i na koji način će sistem modernizovati njihovu ponudu, automatizovati proces predstavljanja i poručivanja njihovog asortimana i povećati broj zadovoljnih korisnika.

Tokom sajma ćemo održati sastanke sa našim korisnicima, posetićemo  naše partnere - nemačke kompanije TecDoc i TecCom sa kojima ćemo se dogovoriti o planovima i strategiji saradnje za naredni period. Finalizovaćemo i već započete pregovore sa našim potencijalnim klijentima.

QUANTUM - AutoMARKET tim vas sa zadovoljstvom poziva da nas posetite na predstojećem  Frankfurtskom sajmu, a uspešan nastup želimo i našim kolegama koje će izlagati na nacionalnom štandu Srbije.

Mapa lokacije

Podelite vest
Consent Preferences