light-dark-switchbtn
I ove godine, na sajmu Automechanika 2010 u Frankfurtu predstavili smo naše proizvode i usluge, učestvujući kao izlagači u okviru Nacionalnog štanda Republike Srbije, čiji je nastup nosio slogan "SERBIA QUALITY WORKS".
Serbia Quality Works
Serbia Quality Works

I ove godine, na sajmu Automechanika 2010 u Frankfurtu predstavili smo naše proizvode i usluge, učestvujući kao izlagači u okviru Nacionalnog štanda Republike Srbije, čiji je nastup nosio slogan "SERBIA QUALITY WORKS".

Prema broju posetilaca, organizovanih konferencija, prezentacija i predstavljenih kompanija iz celog sveta, Automechanika je i ove godine potvrdila epitet jednog od najznačajnijih svetskih sajmova i svakako vodećeg evropskog, u oblasti autoindustrije.

Za nas je ovogodišnje učešće bilo veoma značajno, jer smo predstavili naš novi web sistem koji trgovcima i proizvođačima autodelova omogućava naprednu, samostalnu i standardizovanu obradu artikala iz njihovog asortimana putem Interneta, i njihovo predstavljanje i prodaju kupcima pomoću Webshop sistema.

Želeli smo da istaknemo brzinu izrade i aktivacije sistema, i njegove osnovne prednosti kao što su trenutno ažuriranje podataka i njihova vidljivost kupcima, kao i mogućnost napredne komunikacije naših klijenata sa njihovim kupcima, kojima je 24 sata dnevno na raspolaganju moderan servis koji im daje sve informacije i karakteristike proizvoda koje oni žele da poruče, a pomoću Webshop-a to i mogu u svakom trenutku.

Održali smo brojne prezentacije  i uspostavili kontakte sa potencijalnim korisnicima iz Turske, Italije, Rumunije, Španije, Grčke, Nemačke, Rusije i drugih zemalja, sa kojima smo nakon završetka sajma nastavili dogovore o budućoj saradnji.  Akcenat smo stavili na praktičnu primenu  sistema, aktivirajući tokom samih prezentacija Webshop sisteme za zainteresovane klijente, koji su tako na primeru svojih podataka i brendova iz svog asortimana, mogli da testiraju sistem i vide njegove mogućnosti.

Na sastancima sa našim postojećim klijentima i partnerima, razgovarali smo o dosadašnjoj saradnji i definisali planove za njene buduće korake.

Osim kontakata sa inostranim kompanijama, obnovili smo kontakte i ostvarili nove sa korisnicima na domaćem tržištu, i uspostavili prijateljske kontakte sa ostalim preduzećima izlagačima na Nacionalnom štandu.

Učestvovali smo i na međunarodnim bilateralnim sastancima, koji su organizovani za preduzeća i asocijacije u autoindustriji iz celog sveta, značajnim su jer su na jednom mestu povezali veliki broj različitih kompanija i tržišta, i tokom kojih smo takođe ostvarili značajne kontakte sa kompanijama iz Turske i Rumunije.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su nas posetili i pokazali interes za naše proizvode, uz zahvalnost  SIEPI i ostalim organizacijama koje su učest

Podelite vest
Consent Preferences