light-dark-switchbtn
Softverski sistem koji kreiramo dobio je još jednog korisnika. Na naše zadovoljstvo, kompanija Auto Krešo iz Hrvatske počinje sa korišćenjem Webshop sistema za veleprodaju autodelova, koji će dalje unaprediti i razviti njeno uspešno poslovanje.
Naš novi korisnik
Naš novi korisnik

Softverski sistem koji kreiramo dobio je još jednog korisnika. Na naše  zadovoljstvo, kompanija Auto Krešo iz Hrvatske počinje sa korišćenjem Webshop sistema za veleprodaju autodelova, koji će dalje unaprediti i razviti njeno uspešno poslovanje.

Auto Krešo je vodeća kompanija u Hrvatskoj u oblasti distribucije i prodaje autodelova i dodatne opreme. Zastupnik je i distributer za više od 60 poznatih svetskih proizvođača rezervnih delova za sve vrste putničkih i lakih teretnih vozila. Monroe, Walker, SKF, Bosch, LUK, TRW, Jurid, FAG, Dayco, Remy, Delphi, neka su od renomiranih imena čiji se proizvodi nalaze u ponudi kompanije Auto Krešo. Njen prodajni asortiman čine delovi za evropska, japanska, korejska, ali i za pojedina američka vozila. Pored najpopularnijih marki vozila, tu su  i delovi za oldtajmere, retka i ekskluzivna vozila. Motodelovi, gume, ulja i maziva upotpunjuju paletu proizvoda našeg korisnika.

Saradnju sa kompanijom Auto Krešo ostvarili smo zahvaljujući našem zastupniku za Hrvatsku, gospodinu Edinu Osmanagiću i preduzeću Montana d.o.o. Ova činjenica nas posebno raduje, jer se ostvaruje naš cilj da svoje proizvode i usluge promovišemo na različitim tržištima putem mreže zastupnika koji uspešno deluju u oblasti autoindustrije na svom tržištu, i da na taj način ostvarujemo saradnju sa novim korisnicima.

Auto Krešo poseduje paletu koja ima više od 60.000 različitih proizvoda uz 800.000 komada robe u zalihama. Naš korisnik se maloprodajom i veleprodajom autodelova  bavi putem svojih 26 poslovnica širom Hrvatske. Pored toga, tu je i velika mreža od 40 Auto Stop servisa koji su opremljeni najmodernijim alatima za otklanjanje kvarova, kao i najmodernijim tehnologijama za njihovo dijagnostikovanje.  Tim Auto Kreše danas broji vise od 200 članova.

Da bi održala zavidan nivo svog poslovanja, kompanija Auto Krešo svakodnevno prati zahteve tržišta i kontinuirano unapređuje svoje poslovne aktivnosti novim projektima koji pomažu njeno uspešno delovanje.

Naš Webshop sistem za veleprodaju autodelova omogućava povezivanje svih segmenata prodajnih aktivnosti u jedinstven sistem, standardizaciju i automatizaciju prodajnog asortimana našeg korisnika, kao i modernu komunikaciju sa njegovim kupcima.

Aplikacije koje čine sistem omogućavaju jednostavnu obradu kompletnog asortimana Auto Kreše, informacije o TecDoc brendovima koji se nalaze u njegovoj ponudi, automatsko ažuriranje informacija o cenama proizvoda i njihovoj dostupnosti u realnom vremenu putem integracije sa ERP sistemom, naprednu statistiku prodaje proizvoda i automatizovan menadžment sistema kupaca.

Sa jedne strane, naš korisnik će sada putem Interneta svoju ponudu prezentovati  velikom broju kupaca u isto vreme, kupci će jednostavno  pronalaziti i poručivati potrebne proizvode zahvaljujući detaljnim i aktulenim  informacijama o artiklima, brojnim vrstama korisničke pretrage i prilagođenom interfejsu. Na drugoj strani, Webshop sistem će olakšati svakodnevne prodajne aktivnosti zaposlenima u Auto Kreši, rad sa kupcima  i obradom porudžbina.

Uvođenjem profesionalnog Webshop-a za veleprodaju autodelova, kompanija Auto Krešo će unaprediti i standardizovati svoju ponudu i nastaviti sa još uspešnijim plasmanom  na tržištu.

Podelite vest
Consent Preferences