light-dark-switchbtn
Naš novi korisnik postalo je renomirano preduzeće iz Hrvatske, MIKRA MATIK AUTODIJELOVI, koje se bavi uvozom i distribucijom autodelova, ulja i maziva za sve vrste vozila. Preduzeće MIKRA MATIK AUTODIJELOVI u svojoj ponudi ima više od 10.000 artikala na lageru, uvek spremnih za isporuku.
Novi korisnik MIKRA MATIK AUTODIJELOVI
Novi korisnik MIKRA MATIK AUTODIJELOVI

Naš novi korisnik postalo je renomirano preduzeće iz Hrvatske, MIKRA MATIK AUTODIJELOVI, koje se bavi uvozom i distribucijom autodelova, ulja i maziva za sve vrste vozila. Preduzeće MIKRA MATIK AUTODIJELOVI u svojoj ponudi ima više od 10.000 artikala na lageru, uvek spremnih za isporuku.

Osnovni asortiman našeg korisnika čine poznati evropski proizvođači autodelova, kao što su SACHS, LEMFOERDER, MANN, GKN, ZIMMERMANN, JURID i brojni drugi, za koje je on direktan uvoznik za teritoriju Republike Hrvatske. Krajevi spona, amortizeri, filteri, kvačila, poluosovine, kočioni diskovi, akumulatori, ulja, neke su od grupa artikala koje se mogu naći u njegovoj bogatoj paleti proizvoda.

Preduzeće MIKRA MATIK AUTODIJELOVI pripada MIKRA MATIK grupaciji, u čijem sastavu posluje nekoliko preduzeća koja se bave distribucijom autodelova, ulja, boja i lakova. Pored Hrvatske, MIKRA MATIK deluje i na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Visok kvalitet ponude i zadovoljni kupci, osnovni su principi poslovanja i cilj našeg korisnika. Kontinuirano praćenje zahteva tržišta, širenje i dopuna prodajnog asortimana novim proizvodima doprinose stalnom povećanju broja njegovih kupaca i širenju mreže poslovnica.

Kao još jedan značajan korak ka unapređenju svog poslovanja, preduzeće MIKRA MATIK AUTODIJELOVI uvodi profesionalni Webshop za prodaju autodelova.

Za našeg korisnika smo kreirali Webshop sistem za veleprodaju,  u čijem sastavu su alati za brzu obradu i ažuriranje prodajnog asortimana, promociju i prodaju proizvoda kupcima putem Interneta, evidenciju  kupaca, statistiku prodaje.

Webshop sistem je omogućio standardizovanu obradu i kreiranje  baze celokupnog prodajnog asortimana našeg korisnika, informacije o brendovima koji su deo njegove ponude a nalaze se u TecDoc bazi podataka, detaljan opis artikala uz brojne vrste korisničke pretrage po različitim kriterijumima. Integracija sa ERP sistemom je obezbedila trenutno ažuriranje i prikazivanje u realnom vremenu informacija prisutnih u Webshopu kao što su cene i dostupnost artikala.

Pored standardizacije ponude, glavna prednost korišćenja ovakvog sistema prodaje ogleda se u komunikaciji sa kupcima i samom pristupu i načinu prezentovanja ponude. Svi kupci preduzeća MIKRA MATIK AUTODIJELOVI sada su u mogućnosti da putem jednostavnog korisničkog interfejsa u svakom trenutku brzo i jednostavno pristupaju svim proizvodima koji čine asortiman i poručuju željene artikle.

Značajne pogodnosti imaju i zaposleni u MIKRA MATIK AUTODIJELOVI, olakšane su im i automatizovane dnevne aktivnosti u radu sa kupcima i obradi porudžbina.

Uvek aktuelna ponuda, moderan servis koji komunicira sa kupcima 24 sata dnevno, jasna evidencija kupaca i pregled stanja robe, sada su na raspolaganju našem korisniku kako bi mu pomogle  u daljem pozicioniranju na tržištu.

Sa dubokim uverenjem da će upotreba webshop sistema našem korisniku omogućiti kvalitetniju komunikaciju sa kupcima i povećati obim prodaje, želimo mu uspeh u budućem radu.

Podelite vest
Consent Preferences