light-dark-switchbtn
Tokom 2011. godine ostvarili smo poslovnu saradnju sa liderom u distribuciji rezervnih autodelova u centralnoj i istočnoj Evropi, kompanijom Inter Cars.
Saradnja sa kompanijom Inter Cars
Saradnja sa kompanijom Inter Cars

Tokom 2011. godine ostvarili smo poslovnu saradnju sa liderom u distribuciji rezervnih autodelova u centralnoj i istočnoj Evropi, kompanijom Inter Cars.

Kompanija Inter Cars osnovana je u Poljskoj 1990. godine, od kada kontinuirano razvija svoje prodajne aktivnosti,  širi distributivnu mrežu i otvara predstavništva na brojnim evropskim tržištima.

Radi što uspešnijeg plasmana na tržištu, Inter Cars koristi sve segmente modernog poslovanja i najnaprednija rešenja u logistici i skladištenju robe, brzoj isporuci i otpremi poručene robe, u čemu svakako veliku ulogu igra elektronsko predstavljanje prodajnog asortimana. Inter Cars je ovaj segment poslovanja davno prepoznao i još 1998. godine pustio u rad svoju prvu Online platformu za poručivanje robe.

U cilju daljeg unapređenja komunikacije sa kupcima, osiguravajućim društvima i njihovim saradnicima, za potrebe Inter Cars-a kreirali smo aplikaciju IC_Calculator.

IC_Calculator je aplikacija koja služi da kalkulaciju štete na vozilu koja sadrži OE brojeve pretvara u ponudu adekvatnih zamenskih delova sa aftermarket tržišta. Za svaki prepoznati OE broj, IC_Calculator prikazuje sve aftermarket delove koji zamenjuju taj OE deo a nalaze se u ponudi Inter Carsa, pri čemu su za odgovarajuće aftermarket delove prikazane informacije kao što su cena, dostupnost, modeli vozila u koje se deo ugrađuje, popusti i slično. Nakon odabira odgovarajućih  aftermarket delova, korisnicima su dostupne informacije o uštedi koju su postigli zahvaljujući odabiru tih delova i omogućeno im je automatsko slanje porudžbine direktno iz aplikacije.

Nakon razvoja IC_Calculator aplikacije, našu uspešnu saradnju nastavljamo i dopunjujemo novim projektima, sada radimo na razvoju funkcionalnosti vezanih za automatizaciju optimizacije kalkulacije šteta, a koje će biti uključene u aplikaciju Q-Service mađarske softverske kompanije Indas, sa kojom sarađujemo na realizaciji ovog projekta.

Aplikacija IC_Calculator je automatizovala  "prevođenje" OE brojeva u adekvatne aftermarket delove u Web katalogu Inter Carsa. Ponuda Inter Carsa je obogaćena novom i korisnom uslugom koja je modernizovala svakodnevni rad njegovih korisnika, među kojima su i najveća osiguravajuća društva, koja će upotrebom ove aplikacije uštedeti vreme i novac prilikom izrade kalkulacija šteta.

Podelite vest
Consent Preferences