light-dark-switchbtn
Tim QUANTUM-AutoMARKET-a intenzivno radi na razvoju nove verzije maloprodajnog webshopa, koji ćete biti u prilici uskoro da testirate. Izgled novog sistema biće fleksibilan i omogući će razvoj maštovitih ideja trgovaca, koji će na osnovu iskustva u radu sa svojim klijentima biti u mogućnosti da formiraju sistem adekvatan svom prodajnom asortimanu i tržištu na kojem posluju.
Maloprodajni webshop - nova verzija uskoro na tržištu
Maloprodajni webshop - nova verzija uskoro na tržištu

Sa ciljem da softverskim unapređenjima zadovoljimo potrebe naših klijenata za što boljom prodajom autodelova i prateći trendove u autoindustriji, tim QUANTUM-AutoMARKET-a intenzivno radi na razvoju nove verzije maloprodajnog webshopa, koji ćete biti u prilici uskoro da testirate. Izgled novog sistema biće fleksibilan i omogući će razvoj maštovitih ideja trgovaca, koji će na osnovu iskustva u radu sa svojim klijentima biti u mogućnosti  da formiraju sistem adekvatan svom prodajnom asortimanu i tržištu na kojem posluju.

Maloprodajni webshop kao osnovu ima nove, jedinstvene, vrste pretraga koje su intuitivne i prilagođene načinu razmišljanja kupovine autodelova maloprodajnih kupaca. 

Novi webshop omogućava da aktivne funkcije, banere, specijalne ponude itd. bira sam korisnik, da određuje njihovo mesto u webshopu, a samim tim kreira i jedinstveni izgled svog maloprodajnog sistema. Ovakav način rada i uspostavljanja sistema doprineće većoj produktivnosti i učinku prodaje proizvoda kroz naš sistem.

Poručivanje artikala iz asortimana je, kao i do sada, omogućeno kako registrovanim korisnicima tako i korisnicima koji nisu registrovani u webshop sistemu. Celodnevna dostupnost artikala iz ponude, omogućava uvid većem broju kupaca u asortiman prodavca, a samim tim i lakše „osvajanje“ tržišta.

Nova verzija maloprodajnog webshopa je kompatibilna sa našim veleprodajnim sistemom. Ova funkcionalnost  podrazumeva da će opcije koje su aktivne  u veleprodajnom webshopu biti prilagođene logici u maloprodajnom sistemu, te će korisnicima koji koriste oba naša rešenja biti omogućen jednostavan način održavanja i rada sa artiklima, porudžbinama i drugim opcijama. U praksi će to značiti da će se na jednom mestu održavati oba webshopa. Predviđena je i opcija integracije sa poslovnim sistemom, ERP-om. Kompatibilnost sa TecDoc bazom je standardna opcija naših softverskih rešenja.

Vaša kreativnost preneta u webshop je Vaša budućnost, proverite!

Podelite vest
Consent Preferences