light-dark-switchbtn
Kako se naša ponuda proizvoda širi i tehnički i funkcionalno napreduje, tako se i broj zadovoljnih korisnika povećava. Ovoga puta vam sa zadovoljstvom predstavljamo našeg novog partnera iz Slovačke.
Početak saradnje sa kompanijom AUTOTECHNA BARÁNEK, Ltd. iz Slovačke
Početak saradnje sa kompanijom AUTOTECHNA BARÁNEK, Ltd. iz Slovačke

Kompanija AUTOTECHNA BARÁNEK, Ltd je osnovana 1990. godine u gradu Zvolenu kao prva prodavnica autodelova u privatnom vlasništvu u Slovačkoj. Njihova delatnost je distribucija rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila, motorcikle kao i dodatne opreme za trkačke automobile.

S obzirom na činjenicu da je menadžment veliki ljubitelj reli trka, ova kompanija u svojoj ponudi ima i široku lepezu proizvoda iz oblasti auto aksesoara i kompletne opreme za reli vozače. Svojim kupcima nude i mogućnost iznajmljivanja ove vrste opreme.

Kupcima u maloprodaji su na raspolaganju, pored rezervnih delova, dodatne opreme, i ostali proizvodi koji mogu zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih potrošača.

U kompaniji radi više od 80 zaposlenih, koji su zaduženi za funkcionisanje tri veleprodajna magacina u gradovima Zvolen, Košice i Šaľa, kao i osam maloprodajnih objekata na različitim lokacijama. U svom asortimanu poseduju artikle poznatih proizvodjača autodelova iz Italije, Engleske i Španije.

Glavni cilj ove kompanije je da svojim klijentima pruži profesionalnu, kvalitetnu i brzu uslugu, samim tim se njihov asortiman kao i prodajni sistem iz dana u dan povećava. Saradnja sa ovakvim preduzećem je privilegija i uspeh.

Naš kvalitet delimo sa uspešnima širom Evrope.

Web sajt: www.autotechna.sk

Podelite vest
Consent Preferences