light-dark-switchbtn
Novi rezultat uspešnog prezentovanja i prisustva naših proizvoda na teritoriji Bosne i Hercegovine je ostvarivanje saradnje sa preduzećem Jur Prom d.o.o. iz Ljubuškog.
Novi poslovni partner Jur Prom d.o.o.
Novi poslovni partner Jur Prom d.o.o.

Testirajući naše proizvode zaposleni u preduzeću Jur Prom iz Ljubuškog imali su priliku da se uvere  u kvalitet naših proizvoda. Prepoznali su vrednost koju naš sistem nudi i odlučili da svoje poslovanje baziraju na našem rešenju.

Preduzeće Jur Prom osnovano je 1994. godine u Ljubuškom. Osnova njihovog poslovanja je uvoz i distribucija autodelova, kao i zastupništvo brendova: Sachs, Ruville, LUK, Delphi, Filtron, Textar, Contitech, Valeo, Elring, ATE, Mahle... U svom magacinskom prostoru veličine 9000 m2 u ponudi imaju preko 55.000 artikala renomiranih proizvođača autodelova.

Članica su Temot grupacije što je još jedan pokazatelj kvaliteta koji ova kompanija poseduje.  Primarni cilj poslovanja preduzeća Jur Prom je proširenje prodajne mreže, kroz ulaganja u razvoj ljudskih resursa kao i logističku podršku. Doprinos u razvoju glavnih ciljeva umnogome pruža i razvoj našeg sistema za potrebe ove kompanije.

Uz pomoć 35 zaposlenih uspevaju da zadovolje potrebe korisnika bosansko-hercegovačkog tržišta. Njihova distribuciona mreža uključuje jedan veleprodajni i tri maloprodajna objekta.

Pored distribucije autodelova kupcima nude i ulja raznih proizvođača: CASTROL, ARAL, MOBIL, TOTAL, ELF, VALVOLINE, SELENIA, SHELL, BP, OMW, BMW, FORD, OPEL.

Asortiman Jur Prom preduzeća upotpunjuju i alati proizvođača KS Tools i SEALEY koji su neizostavni deo svakog profesionalnog servisa automobila, kao i oprema za distribuciju i istakanje ulja firme Meclube.

Proverite zašto savremeni prodavci pronalaze rešenje u našim proizvodima.

Web sajt: www.jurprom.com

Podelite vest
Consent Preferences