light-dark-switchbtn
Naši proizvodi kao pokazatelj napretka i razvoja tržišta u okruženju, pronalaze put do svojih korisnika.
MB Auto iz Zagreba naš novi partner
MB Auto iz Zagreba naš novi partner

Preduzeće MB Auto d.o.o. je osnovano 1994. godine u Zagrebu. Distribucija rezervnih delova je osnovna delatnost ovog preduzeća. Pored distribucije rezervnih delova bave se i servisiranjem vozila, kao ovlašćeni serviseri za brendove Mercedes Benz, MAN, IVECO, i VOLVO.

Takođe obavljaju ovlašćeno servisiranje BMC vozila, Krone i Schmitz  prikolica kao i  kočionih sistema KNORR, WABCO i HALDEX.

S obzirom na to da su informacione tehnologije svakodnevnica u radu ovog preduzeća, posle naše prezentacije, jasne su im bile  prednosti korišćenja našeg sistema koje su upravo i doprinele donošenju konačne odluke o zajedničkoj saradnji. U kratkom vremenskom periodu urađena je integracija između webshopa i poslovnog sistema Microsoft Navision i formirana baza proizvoda koju njihovi kupce već koriste.

Sedište preduzeća MB Auto nalazi se u Zagrebu. Pored upravne zgrade, površine 9.000 m², u Zagrebu se takođe nalazi i servisno-prodajni centar na prostoru od 3.000 m². U svom asortimanu poseduju 150.000 artikala poznatih proizvođača: Mahle Knecht, Jurid, BPW, Haldex, Firestone, SKF, BF, Valeo, Kolbenschmidt, Donaldson ....

Sa svojih 100 zaposlenih radnika brinu se da njihovim kupcima u najkraćem mogućem roku budu isporučeni artikli iz njihove ponude i to na čak devet lokacija širom Hrvatske, gde poseduju svoje maloprodajne i servisne centre: Slavonski Brod, Koprivnica, Bjelovar, Varaždin, Karlovac, Sisak, Rijeka, Zadar i Split.

Od 2006. godine preduzeće posluje prema standardima ISO 9001:2000.

Naše partnerstvo garantuje sigurnu budućnost.

Web sajt: www.mbauto.eu.com

Podelite vest
Consent Preferences