light-dark-switchbtn
Sa ponosom Vam predstavljamo naš novi proizvod – maloprodajni Webshop
Nova verzija maloprodajnog Webshopa
Nova verzija maloprodajnog Webshopa

U skladu sa trendovima u softverskoj i autoindustriji i na osnovu sugestija naših korisnika, koje su se odnosile na prethodnu verziju maloprodajnog Webshopa proizveli smo novu verziju softvera za maloprodaju autodelova.

Naš tim programera je izradio sistem vredan pažnje svakog prodavca maloprodaje koji je zainteresovan da u svoj način rada unese izmene koje će kao rezultat imati modernizaciju i unapređenje prodaje.

Ispunili smo obećanje da ćemo krajem avgusta 2014. godine završiti izradu projekta i  novi maloprodajni Webshop sistem je spreman za testiranje. Kako biste se što bolje upoznali sa funkcionisanjem sistema omogućili smo Vam pristup maloprodajnom Webshopu na sledećoj lokaciji:
http://qam.retail.autopartswebshop.net
http://qam1.retail.autopartswebshop.net

Posle  sumiranja prvih utisaka pozivamo Vas da popunite formular  za testiranje  Webshopa  koji se nalazi na sledećoj lokaciji: http://www.automarket.rs/sr/Request?sellerid=11

Nakon aktivacije  omogućujemo Vam 30 dana besplatnog korišćenja sistema. U ovom periodu imaćete pristup svim funkcionalnostima koje sistem poseduje, samim tim imaćete uvid u način funkcionisanja i formiranja sistema. Više detalja o maloprodajnom Webshopu i funkcionalnostima sadržanim u sistemu možete pročitati na sledećoj stranici: http://www.automarket.rs/sr/Products/RetailWebshop

Pratite korak sa Vašim kupcima primenom našeg sistema izrađenog na osnovu dugogodišnje saradnje sa

Podelite vest
Consent Preferences