light-dark-switchbtn
AutoZone iz Južnoafričke Republike naš novi korisnik
Južnoafrička Republika - novo tržište za naše proizvode
Južnoafrička Republika - novo tržište za naše proizvode

Južnoafrička Republika je tradicionalno lider u automobilskoj industriji afričkog kontinenta sa trenutnom proizvodnjom većom od pola miliona automobila godišnje.

Kompanija AutoZone, članica grupacije Temot, je vodeći nezavisni lanac veleprodaje i maloprodaje autodelova i autoopreme u Južnoj Africi. Raspolaže sa 246 ekspozitura u vlasništvu i sa 28 ekspozitura koje posluju po principu franšiza. Proizvodni program 688 dobavljača svetske klase prisutan je u njihovom magacinu sa asortimanom od preko 75 000 delova.

Pored sopstvenih brendova Ecotech, Elpar, Femo, Autokraft, Tomihawk, Eddies Spares i drugih, prodaju i proizvode poznatih brendova, od kojih izdvajamo : Bosch, Castrol, SKF, Valeo, Monroe, Shell, MANN-FILTER, Yokohama, Pioneer, Narva itd.

Zahvaljujući kvalitetnom asortimanu autodelova i vrhunskom uslugom, AutoZone je stekao lojalnu bazu klijenata među kojima su veleprodajni i maloprodajni trgovci autodelova, serviseri i vlasnici automobila koji se nalaze širom Južne Afrike, Namibije, Svazilenda i Bocvane.

U kompaniji AutoZone, kao tržišnom lideru, osnovno pravilo je da zadovoljstvo kupaca sa kojima sarađuju bude na najvišem nivou. Danas se automobilska industrija suočava sa velikim promenama koje donose digitalne tehnologije. Potrošački zahtevi obavezuju trgovce autodelovima da prate trendove, a inovacije se nameću kao imperativ, što podrazumeva praćenje i implementaciju najnovijih trendova u svakodnevno poslovanje.

Zato smo njihov poziv da sarađujemo na projektima koji će ispuniti zahteve savremene trgovine prihvatili sa velikim zadovoljstvom.

Rezultat naše dosadašnje saradnje je pokretanje Webshopa koji koriste njihovi veleprodajni kupci.

Putem Webshopa, kompanija AutoZone će svojim kupcima i zaposlenima omogućiti jednostavniju i bržu međusobnu komunikaciju, što će uticati na povećanje obima prometa, olakšanu proceduru poručivanja i skraćenje vremenskog intervala za prosleđivanje kvalitetnog odgovora.

Sa velikim izborom autodelova renomiranih proizvođača, uz asistenciju našeg veleprodajnog Webshopa verujemo da će poslovanje i profitabilnost kompanije AutoZone biti podignuti na viši nivo.

Uvek se trudimo da naši proizvodi prevaziđu očekivanja korisnika i da olakšaju njihovo poslovanje. Nadamo da će tako biti i sa našim novim korisnikom, i da će naš Webshop opravdati njegova očekivanja i omogućiti mu novu dimenziju poslovanja.

Potpisivanjem dugoročnog Ugovora sa kompanijom AutoZone označili smo početak jedne uspešne poslovne saradnje.

Podelite vest
Consent Preferences