light-dark-switchbtn
Renomirana švajcarska kompanija Emil Frey Grupa- novi korisnik naših proizvoda i usluga
Novo partnerstvo- potpisan Ugovor sa Emil Frey Grupom
Novo partnerstvo- potpisan Ugovor sa Emil Frey Grupom

Naša decenijska posvećenost izradi specijalizovanih softverskih rešenja iz oblasti autoindustrije, kao i respektabilan broj zadovoljnih korisnika, rezultira sve većim interesovanjem trgovaca autodelova, iz svih krajeva sveta, za njihovu upotrebu u svakodnevnom radu. Nakon uspešnog perioda testiranja, novi korisnik naših proizvoda i usluga je renomirana švajcarska kompanija Emil Frey Grupa.

Emil Frey Grupa je porodična kompanija, osnovana u Cirihu 1924. godine, od strane mehaničara Emila Freya. Glavna delatnost firme je automobilska industrija: veleprodaja i maloprodaja putničkih vozila, finansiranje vozila, kao i logistika za automobile i rezervne delove. Portfolio Emil Frey Grupe čini impresivna grupa renomiranih proizvođača automobila i autodelova. Neki od njih su BMW, Mercedes-Benz, Aston Martin, Cadillac, Bently, Jaguar, Mazda i mnogi drugi.

Takođe, ova grupa posluje u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, a od 2014. godine u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, posredstvom kompanije Star Import d.o.o, koja je generalni distributer aftermarket delova za Mercedes- Benz, Smart, Setra i Fuso vozila.

Budući da Emil Frey Grupa ima tržišno orjentisano poslovanje, koje je okrenuto zadovoljstvu svojih klijenata i partnerskom odnosu sa dilerima, kompanija Star Import d.o.o. se, pod okriljem ove grupe, odlučila za upotrebu našeg softverskog rešenja za veleprodaju autodelova, kako bi izašla u susret potrebama svojih partnera i efikasno iskoristila potencijal tržišta.

Emil Frey Grupa je implementacijom modernog softverskog rešenja, koje proizvodi QUANTUM-AutoMARKET, učinila važan korak u praćenju sve zahtevnijih i inovativnijih trendova u oblasti digitalizacije u automobilskoj industriji. Uvereni smo da nam Ugovor sa Emil Frey Grupom, kao partnerom, daje potencijal za saradnju i sa ostalim kompanijama, u drugim zemljama, koje posluju u okviru ove grupe.

Pred nama je, kao jednim timom, zadatak da, u saradnji sa kupcima, svakodnevno unapređujemo softverska rešenja za prodaju autodelova jer je to jedini pravi put za uspešnu zajedničku budućnost.

Sigurni smo da ćemo taj cilj ispuniti uživajući u novim izazovima i sa osmehom na licu.

Podelite vest
Consent Preferences