light-dark-switchbtn
Želimo da vas obavestimo da smo kreirali novu verziju našeg web sajta koja će imati drugačiju koncepciju i orijentaciju u odnosu na prethodnu verziju.
Novi sajt preduzeća QUANTUM - AutoMARKET je pušten u rad
Novi sajt preduzeća QUANTUM - AutoMARKET je pušten u rad

Poštovani posetioci,

Želimo da vas obavestimo da smo kreirali novu verziju našeg web sajta koja će imati drugačiju koncepciju i orijentaciju u odnosu na prethodnu verziju. Prethodna verzija je pored informacija o našim proizvodima i  poslovnim aktivnostima nudila i sveobuhvatne informacije iz sveta automobilizma, servisne informacije i savete o konkretnim problemima korisnika.

Sa namerom da se potpuno posvetimo potrebama subjekata koji posluju u oblasti autoindustrije, odlučili smo da sadržaje našeg novog web sajta posvetimo promociji našeg softverskog sistema, svim našim proizvodima i uslugama kao i  proizvodima koje zastupamo za naše tržište, zatim našim poslovnim aktivnostima, saradnji sa partnerima, aktuelnim projektima i budućim planovima.

Drugi veliki segment sajta činiće Berza autodelova, koja će maloprodajama i veleprodajama autodelova omogućiti predstavljanje i oglašavanje njihovog prodajnog asortimana putem našeg sajta, a korisnicima uvid u kompletnu ponudu autodelova za naše tržište na jednom mestu.

Podelite vest
Consent Preferences