light-dark-switchbtn
U saradnji sa preduzećem Vudim Computers urađena je integracija između našeg softverskog sistema i ERP poslovnog sistema Vudim Computers-a.
Integrisani softverski sistemi Vudim Computers-a i QUANTUM - AutoMARKET-a
Integrisani softverski sistemi Vudim Computers-a i QUANTUM - AutoMARKET-a

U saradnji sa preduzećem Vudim Computers urađena je integracija između našeg softverskog sistema i ERP poslovnog sistema Vudim Computers-a.

Iskustvo timova naših preduzeća u oblasti autoindustrije rezultiralo je integracijom dva softverska sistema, našeg, koji omogućava samostalnu obradu artikala i kreiranje baze podataka, predstavljanje i prodaju putem Interneta kompletnog asortimana trgovaca i proizvođača rezervnih autodelova i informacionog sistema Vudim Computers-a, aplikativnog softvera koji automatizuje i olakšava svakodnevne poslove komercijalnog poslovanja kao i procese knjigovodstvene evidencije neophodnih, zakonom propisanih, aktivnosti.

To praktično znači da preduzeća koja se bave prodajom autodelova sada svoje poslovanje mogu modernizovati i olakšati korišćenjem naših međusobno integrisanih sistema. Na raspolaganju im je  kompletan sistem proizvoda i usluga koji će u potpunosti odgovoriti svim zahtevima u trgovini autodelovima, ERP poslovni sistem će im omogućiti brzo i automatizovano fakturisanje, vođenje cena proizvoda, magacina, praćenje robe od naručivanja do prodaje, kupca i dobavljača, različitih statistika, mnoštvo izveštaja,  itd., a naš sistem će rešiti sve tehničke zahteve i specifičnosti koje se tiču obrade, predstavljanja, ažuriranja i moderne prodaje autodelova. I sve to na jednom mestu, odmah dostupno, putem Interneta, efikasno i jednostavno.

Neke od prednosti koje je integracija omogućila  jesu da naši korisnici u svojim Webshop sistemima za trgovinu autodelovima automatski i sa trenutnim ažuriranjem prikazuju cene proizvoda u realnom vremenu, količine, rabate, da pristigle porudžbine prosleđuju direktno u ERP sistem i obrađuju u ERP sistemu. Zatim, registracijom kupaca u ERP sistemu obavlja se njihova automatska registracija i izrada pristupnih podataka za Webshop sistem.

Sve navedene i brojne druge prednosti, svim našim i korisnicima Vudim Computers-a, i našim budućim zajedničkim korisnicima, omogućavaju ubrzavanje i unapređivanje poslovanja i procesa trgovine autodelovima i vođenje sistema kupaca, uštedu vremena, izbegavanje dupliranja radnih procesa, i nude jedan moderan, standardizovan i konforan sistem rada za prodavce autodelova i njihove kupce.

Ukoliko razmišljate o izmeni ERP-a a želite da imate i Webshop, savetujemo Vam da nam se obratite. Predstavnici Vudim Computers-a održaće Vam prezentaciju na kojoj ćete se upoznati sa mogućnostima njihovog softverskog rešenja a mi ćemo Vam omogućiti testiranje Webshop-a. Ne morate da brinete o budućoj kompatibilnosti dva sistema jer smo taj deo, kao što je prethodno opisano, već završili. Potrebno je da imate dobru volju i da ste spremni da investirate u savremena softverska rešenja. Naše iskustvo govori da se ovaj vid investicije brzo isplati.

Budite mudri, budite hrabri, budite među prvima, odlaganje napretka umanjuje Vam šansu za konkurentnost i opstanak na tržištu.

Podelite vest
Consent Preferences