light-dark-switchbtn
Kompanija Proton Auto iz Rumunije, postala je novi korisnik našeg softverskog sistema.
Novi poslovni partner
Novi poslovni partner

Kompanija Proton Auto iz Rumunije, postala je novi korisnik našeg softverskog sistema. Osnovana je 1998. godine, kada počinje da se bavi distribucijom Bosch autodelova i Blaupunkt audio sistema. Sa razvojem poslovanja, Proton Auto je svoj prodajni portfolio proširio distribucijom proizvoda brojnih  drugih proizvođača  rezervnih autodelova, zatim originalnih delova, maziva, opreme, servisne opreme i automobilske industrije boja.

2005. godine godine  ova kompanija unapređuje svoje aktivnosti, i pored sedišta i centralnog magacina u oblasti Kluž, otvara svoja predstavništva u druge dve oblasti Rumunije.

Pored bavljenja distribucijom autodelova, drugi važan segment poslovanja Proton Auta jeste servisni centar koji obuhvata centre za servisiranje autobomila i opreme. Centar je integrisan u Bosch Car servisnu mrežu u sklopu koje  posluje već 10 godina.

Da bi sve segmente svojih aktivnosti osavremenio, automatizovao i povezao u jedinstven sistem, Proton Auto se odlučio za korišćenje našeg softverskog sistema, kako bi kreirao standardizovanu bazu podataka o artiklima iz svog asortimana i kupcima predstavio kompletnu ponudu putem Webshop-a, imao jasnu evidenciju sistema kupaca i pregled stanja robe u magacinima, olakšao zaposlenima rad sa porudžbinama i prodajom robe,  a svojim kupcima pružio jedan moderan i profesionalan servis -dostupnost svih, uvek aktuelizovanih informacija artiklima i mogućnost njihovog poručivanja 24 sata dnevno.

Naše ranije započete razgovore o mogućnostima saradnje, razradili smo tokom sastanaka na sajmu Automechanika 2010 i finalizovali u dogovorima nakon sajma tokom naše posete ovoj kompaniji, tokom koje smo se dogovorili o izradi  Webshop sistema za veleprodaju autodelova pod nazivom ProCAT i njegovoj integraciji sa postojećim ERP poslovnom sistemom Proton Auta.

Sistem ProCAT sada predstavlja novu i savremenu prezentaciju i način prodaje proizvoda Proton Auta, omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju i vezu između našeg korisnika i njegovih kupaca, rešava pitanje  kompletne obrade i prezentovanja svih karakteristika autodelova i prikazivanje njihovih cena u realnom vremenom integracijom sa ERP sistemom, zatim omogućava kompletan menadžment sistema kupaca, sistema porudžbina i svih drugih procesa vezanih za predstavljanje i prodaju asortimana Proton Auta.

S obzirom na to da Webshop sistem, kao savremeno i standardizovano softversko rešenje, omogućavakonekciju sa ostalim svetski standardizovanim softverima, to korisnicima našeg sistema  omogućava dalje unapređenje komunikacije sa kupcima. Shodno tome  sa našim korisnikom sada razgovaramo i o implementaciji u ProCAT sistem tehničkih informacija vezanih za servisiranje vozilakoje kupcima Proton Auta treba da omoguće jedan viši nivo izvora informacija i brzu komunikaciju sa vlasnicima vozila.

Webshop za veleprodaju
http://comenzi.protonauto.ro

Podelite vest
Consent Preferences