light-dark-switchbtn
AuDaCon AG je nemačka softverska kompanija, distributer servisnih podataka i informacija vezanih za automobilsku industriju, čiji softver čine sistemska rešenja za snabdevanje aftermarket tržišta kvalifikovanim tehničkim servisnim informacijama za kompletnu ponudu vozila, od putničkih automobila do teških komercijalnih vozila.
Integracija sa softverskim sistemom AuDaCon
Integracija sa softverskim sistemom AuDaCon

AuDaCon AG je nemačka softverska kompanija, distributer servisnih podataka i informacija vezanih za automobilsku industriju, čiji softver čine sistemska rešenja za snabdevanje aftermarket tržišta kvalifikovanim tehničkim servisnim informacijama za kompletnu ponudu vozila, od putničkih automobila do teških komercijalnih vozila.

Snaga i kompetentnost AuDaCon sistema leži u činjenici da AuDaCon prikuplja podatke kojima snabdeva sistem isljučivo od proizvođača vozila i proizvođača delova, te stoga korisnicima nudi tačne i proverene informacije.

Tačna usluga, ispravne informacije i jednostavno korišćenje su esencijalni zahtevi koje je pred sebe postavio AuDaCon, kao i to da strukturu svog sistema kreira tako da dozvoljava vezivanje i integraciju podataka u postojeće sisteme trgovine rezervnim delovima.

S obzirom na ovu činjenicu, odlučili smo da izvršimo integraciju našeg softerskog sistema sa AuDaCon sistemom i sa kompanijom AuDaCon sklopili Ugovor o poslovnoj saradnji.

Proces integracije, koji je u toku, će svim našim korisnicima omogućiti da u svojim Webshop sistemima za trgovinu autodelovima imaju i podatke iz AuDaCon sistema. To praktično znači da će servisni centri korišćenjem Webshop sistema naših korisnika biti u mogućnosti da za traženo vozilo dobiju informacije vezane za održavanje kao što su generalni podaci o vozilu, specifične liste održavanja, automatsku kalkulaciju vremena popravke, tehničke podatke za popravku - količine za punjenje/specifikacije lubrikanata, obrtne momente, informacije o sistemu goriva, paljenja i kočionom sistemu, tehničke ilustracije i druge potrebne informacije. Zatim, dobiće listu delova koje je potrebno zameniti za dato vozilo, i moći će odmah u Webshop-u da automatski kreiraju porudžbinu za potrebne delove.

Zahvaljujući integraciji našeg softverskog sistema sa sistemom AuDaCon-a, naši korisnici i njihovi kupci će moći da uživaju u idealnom povezivanju podataka potrebnih za rad. Naši korisnici će svoju ponudu obogatiti novom uslugom i svojim kupcima koji se bave servisiranjem vozila ubrzati, automatizovati i olakšati rad, stavljajući im na raspolaganje profesionalne informacije o vozilima. Servisi će brzo i lako pronalaziti i poručivati odgovarajuće delove za popravku direktno iz Webshop sistema  i time unaprediti prodaju artikala naših korisnika.

Websajt: www.audacon.com

Podelite vest
Consent Preferences