light-dark-switchbtn
Novi korisnik našeg softverskog sistema postalo je preduzeće Unitrade d.o.o. iz Ljubuškog, Bosna i Hercegovina.
Novi poslovni partner
Novi poslovni partner

Novi korisnik našeg softverskog sistema postalo je preduzeće Unitrade d.o.o. iz Ljubuškog, Bosna i Hercegovina.

Preduzeće Unitrade od svog osnivanja 1994. godine, uspešno deluje na teritoriji cele Bosne i Hercegovine i bavi se specijalizovanom prodajom autodelova, guma, autokozmetike, ulja i maziva, servisne opreme, akumulatora, zatim kamionskog programa autodelova, kao i prodajom skutera.

Osim aktivnostima prodaje, Unitrade se uspešno bavi i poslovima servisiranja, i poseduje franšiznu mrežu brzih autoservisa širom Bosne i Hercegovine koji posluju pod imenom ASD. Sa tom praksom Unitrade je započeo 2000. godine, kada je u sklopu novootvorenog objekta u Mostaru za maloprodaju i veleprodaju autodelova, otvorio i servis koji nudi usluge brzog servisiranja vozila-izmenu ulja, amortizera, opruga i slično, sve one usluge koje se mogu obaviti u kratkom vremenskom periodu. Ova praksa se ispostavila uspešnom, tako da se ova vrsta Unitrade-ovih poslovnica brzo raširila na tržištu BiH.

Takođe, Unitrade je 2000. godine godine otvorio proizvodni pogon za protektiranje kamionskih guma. Unitrade se na ovaj korak odlučio zbog saradnje sa preduzećem Sava Tires d.o.o. koje je njihov strateški partner i čiji je većinski vlasnik poznata kompanija Goodyear.

U prodajnom asortimanu Unitrade-a nalaze se proizvodi poznatih svetskih brendova kao što su Bosch, Brembo, Tenneco, Swag, Denso, GKN, Behr Hella Service i brojni drugi.

Kako bi svoje uspešno poslovanje učinilo još modernijim i kako bi uspostavilo još jedan vid saradnje sa svojim kupcima i promocije svojih proizvoda, preduzeće Unitrade se odlučilo za korišćenje našeg Webshop sistema za veleprodaju autodelova.

Webshop sistem, koji obuhvata alate za brzu obradu i ažuriranje prodajnog asortimana, promociju i prodaju proizvoda kupcima putem Interneta, menadžment sistema kupaca, statistiku prodaje, Unitrade-u je omogućio standardizaciju njegove ponude i kompletnog poslovanja vezanog za trgovinu autodelovima.

Našem korisniku smo kroz sistem omogućili informacije o brendovima čiji su proizvodi u njegovom asortimanu a nalaze se u TecDoc bazi podataka, koje su obezbedile brzo kreiranje baze ponude našeg korisnika i za koje je naš korisnik vezao svoje trgovačke informacije kao što su cene artikala, interne šifre, slike, dostupnost i druge informacije.

Integracijom Webshop sistema sa ERP  poslovnim sistemom Unitrade-a, omogućeno je automatsko vezivanje i ažuriranje informacija o cenama proizvoda i njihovoj dostupnosti, i prikazivanje cena u realnom vremenu.

Putem Webshop sistema, naš korisnik je u mogućnosti da na napredan način vodi menadžment svoje ponude i sistema kupaca, njegovi zaposleni koji rade na odeljenju prodaje sada brzo i jednostavno komuniciraju sa kupcima i na automatizovan način obrađuju porudžbine.

Glavne prednosti ovakvog sistema prodaje proizvoda za kupce Unitrade-a su brzi pristup velikom broju informacija putem Interneta, laka i  brza komunikacija sa prodavcem, jednostavan korisnički interfejs, detaljan opis artikala iz ponude, brojne pretrage po različitim kriterijumima, i što je veoma važno, održavanje ažurnim i aktuelnim informacija kao što su cene i dostupnost artikala.

Unitrade kao lider u ovoj delatnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, uvođenjem ovakvog profesionalnog kataloga svoje ponude, uvodi nove standarde i načine komunikacije sa kupcima,  elektronsko prezentovanje i prodaju proizvoda koje je na svetskom tržištu postalo standard u gotovo svim delatnostima i bez koga se ne može zamisliti poslovanje jednog modernog i uspešnog preduzeća.

Websajt: http://unitrade.autodelovi.rs

Podelite vest
Consent Preferences