Quantum d.o.o. - uvoz i veleprodaja autodelova

Preduzeće Quantum d.o.o. je specijalizovani uvoznik i distributer rezervnih autodelova za program evropskih i japanskih putničkih vozila.

Asortiman Quantuma čine delovi proizvođača kao što su MEAT&DORIA, CHAMPION, FRAP, METELLI, SKF i delovi drugih poznatih proizvođača. Uz to, Quantum je i distributer ELF i CASTROL ulja.

Pregled celokupne ponude Quantuma možete učiniti putem web kataloga QuantumKAT, čijim korišćenjem ćete dobiti sve potrebne informacije o delovima za koje ste zainteresovani i brzo i jednostavno izvršiti njihovu porudžbinu. Isporuka poručene robe se na teritoriji Beograda dostavlja Quantumovim vozilom u toku dana, a za kupce na teritoriji unutrašnjosti Srbije roba se šalje kurirskim službama, prilikom čega kupac snosi troškove slanja.

U želji da svojim korisnicima obezbedi što bolju i efikasniju uslugu, da im ponudi što raznovrsniji asortiman po pristupačnim cenama, Quantum bazu svoje ponude konstantno dopunjuje novim artiklima poznatih brendova i organizuje akcije i specijalne ponude za svoje korisnike. Ponude artikala koji su dostupni po sniženim cenama se korisnicima Quantuma šalju putem promotivnih mejlova, tako da su oni redovno informisani o sniženjima i novitetima u ponudi.

Quantum takođe omogućava svim zainteresovanim trgovcima autodelovima da svoj prodajni asortiman oglase putem Quantumovog Webshop-a ili putem promotivnih mejlova. Ovu usluga je besplatna i trgovci jedino treba da dostave neophodne informacije o svom asortimanu.

Posetite Webshop www.QuantumKAT.rs, registrujte se i pregledajte ponudu Quantuma, dočekaće Vas mnoštvo uvek aktuelnih podataka o artiklima koji su Vam potrebni i koje ćete moći da poručite po povoljnim cenama.