Postanite posrednik

Lista tržišta Prijavite se za posrednika

Ukoliko poznajete aftermarket tržište rezervnih autodelova i kontaktirate sa prodavcima i proizvođačima, pozivamo Vas da im preporučite naša rešenja i postanete posrednik u njihovoj prodaji.

Vi možete biti neko ko se profesionalno bavi autoindustrijom, ili se možete baviti bilo kojom drugom delatnošću, možete biti pravno ili fizičko lice, važno je da imate kontakte na tržištu autodelova-preporučite naš softverski sistem, omogućite nam novog korisnika i ostvarite zaradu.

Za svakog subjekta u autoindustriji sa kojim sklopimo ugovor i koji postane korisnik našeg softverskog sistema zahvaljujući Vama, dobijate procenat za Vaše posredničke usluge.

U nastavku se upoznajte sa karakteristikama našeg softverskog sistema. QUANTUM-AutoMARKET softverski sistem omogućava standardizovanu obradu proizvodnog ili prodajnog asortimana autodelova, i njegovo profesionalno predstavljanje i prodaju kupcima putem Webshop aplikacija. Svi procesi u sistemu se odvijaju putem web aplikacija, od aplikacija za obradu asortimana, preko pratećih aplikacija sistema, do aplikacija koje ga predstavljaju kupcima.

Sistem je kreiran tako da jednostavnom upotrebom njegovih aplikacija korisnici samostalno obrađuju artikle iz asortimana i kreiraju katalog svoje ponude. Korisnici kreiraju svoju bazu podataka putem aplikacije Odyssey Online koja je potpuno kompatibilna sa TecDoc bazom i koja služi za obradu artikala i izradu baza podataka, i nakon toga svoju ponudu predstavljaju i prodaju kupcima putem aplikacije Webshop.