Partneri

TecAlliance

Sa nemačkim kompanijama TecDoc i TecCom, ugovor o zastupništvu i partnerstvu sklopili smo 2005. godine. Od 2013. godine ove dve kompanije, zajedno sa TecRMI (AuDaCon), su spojene u jednu kompaniju nazvanu TecAlliance, sa kojom negujemo uspešnu  saradnju. Kompanija TecDoc je osnovana 1994. godine od strane Nemačke asocijacije za rezervne autodelove i kompanija iz aftermarket industrije, i vremenom se nametnula kao vodeći provajder elektronskih informacija o rezervnim delovima za autoindustriju na evropskom tržištu. Ovlašćeni smo distributer TecDoc proizvoda za naše tržište. TecDoc elektronski katalog autodelova postao je nezamenljiv alat trgovcima autodelovima na našem tržištu, uz naročitu pogodnost njegovog korišćenja na srpskom jeziku.
Drugi vid saradnje odvija se na polju razmene elektronskih podataka. Sva naša rešenja potpuno su kompatibilna sa TecDoc-om, tako da učesnici na tržištu autodelova koji sarađuju sa kompanijama prisutnim u TecDoc-u, mogu svoje poslovanje unaprediti kupujući TecDoc Export format koji ćemo implementirati u naša softverska rešenja i prilagoditi njihovim individualnim potrebama.
Kompanija TecCom je vodeća na polju B2B platforme u autoindustriji. TecCom rešenja automatizuju i olakšavaju proces poslovanja između dobavljača i njihovih klijenata. U ovom trenutku u TecCom sistemu se nalazi preko 300 svetski poznatih dobavljača autodelova. Omogućavanjem upotrebe  softvera TecCom,    povezali smo brojne veletrgovce autodelovima iz regiona sa njihovim dobavljačima, omogućivši im bolju međusobnu komunikaciju i ubrzavanje procesa poručivanja i isporuke robe.
TecRMI (AuDaCon)  je softverski sistem koji čine rešenja za snabdevanje aftermarket tržišta kvalitetnim  tehničkim i servisnim informacijama vezanim za putnička i komercijalna vozila. Snaga i kompetentnost TecRMI sistema leži u činjenici da TecRMI prikuplja podatke, kojima snabdeva sistem, isljučivo od proizvođača vozila i proizvođača delova, te stoga korisnicima nudi tačne i proverene informacije.
Web sajt: www.tecalliance.net

SHOPGROUP

Uspešnu saradnju ostvarili smo sa preduzećem SHOPGROUP iz Beograda, na polju realizacije softverskog sistema za predstavljanje prodajnog asortimana ove vodeće veleprodaje autodelova u našoj zemlji, i omogućavanja napredne komunikacije SHOPGROUP-a sa njegovim kupcima.
Web sajt: www.shopgroup.rs

Inter Cars

Na naše veliko zadovoljstvo, korisnik našeg softverskog sistema postala je grupacija Inter Cars, lider u distribuciji rezervnih delova u centralnoj i istočnoj Evropi. Inter Cars u svom poslovanju koristi sve segmente modernog poslovanja i najnaprednija rešenja radi što uspešnijeg plasmana na tržištu. Radi daljeg unapređenja komunikacije sa kupcima, osiguravajućim društvima i njihovim saradnicima, za potrebe Inter Cars-a kreirali smo aplikaciju SmartCAL koja služi da kalkulaciju štete na vozilu koja sadrži OE brojeve pretvara u ponudu adekvatnih zamenskih delova sa aftermarket tržišta. Sada pomoću SmartCAL aplikacije korisnici Inter Cars-a putem njihovog web kataloga mogu pronaći i poručiti odgovarajuće zamenske delove koji se nalaze u ponudi Inter Cars-a.
Web sajt: www.intercars.cz

Lazarides

Sa zadovoljstvom Vam predstavaljamo kompaniju porodice Lazarides iz Atine koja već 12 godina uspešno posluje u svetu automobilske industrije širom Grčke.
U svojoj ponudi imaju proizvode renomiranih proizvodjača autodelova: CLEAN FILTERS, E.T.F., Breda Lorett, FAI AutoPARTS, Lucas, Mecarm, Better.
Pored bavljenja prodajom i distribucijom autodelova, drugi važan segment poslovanja kompanije Lazarides jeste savremeni servis koji obuhvata popravku i reparaciju kamionskih i automobilskih motora.
Web sajt: www.lazarides.gr

Autotechna

Kompanija AUTOTECHNA BARÁNEK, Ltd je osnovana 1990. godine u gradu Zvolenu kao prva prodavnica autodelova u privatnom vlasništvu u Slovačkoj. Njihova delatnost je distribucija rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila, motorcikle kao i dodatne opreme za trkačke automobile.

S obzirom na činjenicu da je menadžment veliki ljubitelj reli trka, ova kompanija u svojoj ponudi ima i široku lepezu proizvoda iz oblasti auto aksesoara i kompletne opreme za reli vozače. Svojim kupcima nude i mogućnost iznajmljivanja ove vrste opreme.

Web sajt: www.autotechna.sk

MB Auto

Preduzeće MB Auto d.o.o. je osnovano 1994. godine u Zagrebu. Distribucija rezervnih delova je osnovna delatnost ovog preduzeća. Pored distribucije rezervnih delova bave se i servisiranjem vozila, kao ovlašćeni serviseri za brendove Mercedes Benz, MAN, IVECO, i VOLVO.

Takođe obavljaju ovlašćeno servisiranje BMC vozila, Krone i Schmitz  prikolica kao i  kočionih sistema KNORR, WABCO i HALDEX.

Web sajt: www.mbauto.eu.com

Jur Prom

Preduzeće Jur Prom osnovano je 1994. godine u Ljubuškom. Osnova njihovog poslovanja je uvoz i distribucija autodelova, kao i zastupništvo brendova: Metelli, Dayco, Filtron, Rubille, Valeo, Sachs, Delphi, Ber, Hepu... U svom magacinskom prostoru veličine 9000 m2 u ponudi imaju preko 50.000 artikala renomiranih proizvođača autodelova.

Članica su Temot grupacije što je još jedan pokazatelj kvaliteta koji ova kompanija poseduje.  Primarni cilj poslovanja preduzeća Jur Prom je proširenje prodajne mreže, kroz ulaganja u razvoj ljudskih resursa kao i logističku podršku. Doprinos u razvoju glavnih ciljeva umnogome pruža i razvoj našeg sistema za potrebe ove kompanije.

Web sajt: www.jurprom.com

Pro-Cit

Od svog osnivanja 1994. godine  Pro-Cit ima za cilj da kupcima sa teritorije Makedonije obezbedi dostupnost proizvoda svetskih proizvođača autodelova za putnička i komercijalna vozila.

Počeli su sa distribucijom rezervnih delova poznatih proizvođača SNR Roulements, Bendix i Valeo za  program francuskih vozila Citroen, Peugeot i Renault.

Razvojem tržišta autodelova  i sve većom potrebom kupaca za raznovrsniju ponudu na teritoriji Makedonije, asortiman Pro-Cit-a je postajao bogatiji. Danas su zastupljeni u distributivnim  mrežama proizvođača svetskog ranga kao što su: HUTCHINSON, EYQUEM, CORTECO, MECAFILTER, VERNET, OCAP.

Web sajt: procit.com.mk

Orbico

Orbico grupa je međunarodna kompanija koja se bavi uvozom i prodajom širokog spektra proizvoda, od proizvoda za negu i lepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, autodelova  i motornih ulja. Predstavništva ove kompanije se nalaze u 17 zemalja širom Evrope.

Web sajt: www.orbico.rs

Auto kuća Lav

Preduzeće Auto kuća Lav d.o.o. je direktan uvoznik i zvanični zastupnik poznatih evropskih proizvođača autodelova i prateće opreme. Organizacija ovog preduzeća ogleda se u uspešnom poslovanju i zadovoljstvu kupaca kako u veleprodajnom tako i u njihovim maloprodajnim objektima.

Web sajt: autokucalav.com

Matrix

Kompanija Matrix je osnovana 1999. godine u Skoplju kao ekskluzivni zastupnik i distributer nemačkih proizvođača autodelova za putnička i komercijalna vozila.

Asortiman ove vodeće makedonske kompanije smešten je u savremeno opremljenom magacinskom prostoru od 1.000 m2, odakle snabdevaju preko 700 distributera autodelova i 14 javnih preduzeća širom Makedonije.

Web sajt: www.matrix.com.mk

Kare autodijelovi

Tim mladih menadžera sa vizijom da se bave ovim poslom i u budućnosti, omogućio je svojim kupcima savremeni vid komunikacije sa ciljem sadržajnijeg informisanja i unapređenja saradnje. Kao što su svoju zastupljenost na tržištu godinama širili na teritoriji Bosne i Hercegovina i na ovaj način, postepeno ali sadržajno, svoje poslovanje prenose na web.