Vesti

Autology u timu naših korisnika

25.03.2016.

Preduzeće Autology  prodaje i distribuira autodelove isključivo putem interneta. Specijalizovani su za prodaju autodelova evropskih i azijskih vozila. U svojoj ponudi imaju oko 90.000 artikala od preko 60 proizvođača autodelova.  

Za prodaju autodelova putem interneta neophodan je  napredan softverski alat koji omogućava njihov adekvatan opis kako bi kupac bio siguran da kupuje deo koji mu je potreban. Takođe, marketing je obavezna funkcionalnost softvera kada je u pitanju komunikacija sa maloprodajnim kupcima. Naša rešenja obuhvataju set marketinških alata preko kojih se jednostavno i sadržajno komunicira sa korisnicima webshopa.

Kako bi maloprodajnim kupcima omogućili da relaksirano kupuju, funkcionalnosti poput Pitajte prodavca ili Pošaljite upit, omogućavaju da se izvrši dodatna provera potrebnog autodela u saradnji sa stručnim prodavcem a bez obaveze kupovine. Ove opcije ujedno omogućavaju i pregovor oko potencijalnih dodatnih popusta na kupovinu.

Upotrebom našeg maloprodajnog webshopa skraćuje se vreme reakcije i odgovora na zahtev kupca a samim tim dobija se više vremena za posvećivanje pune pažnje svakom zahtevu čime se dobija kvalitetnija usluga, odnosno povećava se zadovoljstvo kupaca prilikom kupovine.

Primenom novih tehnologija Autology omogućava svojim kupcima konkurentne cene, brzu isporuku autodelova kao i kvalitetan servis.

Ujedno tehnološki iskorak koji su napravili, pravi još veću distancu u odnosu na konkurenciju koja tek razmišlja o primeni sličnih rešenja u prodaji autodelova.

Pored prodaje autodelova tim Autology preduzeća vrši i usluge servisiranja vozila i ugradnje autodelova u većim gradovima u Srbiji.

Sa velikim izborom autodelova renomiranih  proizvođača, najpovoljnijim cenama, brzom isporukom, servisom Vašeg vozila, uz asistenciju našeg maloprodajnog webshopa budućnost Autology tima je izvesna i svetla.

Ukoliko i Vi želite da uživate u pogodnostima koje naši proizvodi nude ili da ponudite kupcima Vaš prodajni asortiman na najbolji način, testirajte i pronađite odgovarajuće rešenje za potrebe Vašeg uspešnog poslovanja.

Web sajt: http://www.autology.rs/